+10 jaar ervaring met organisatie ontwikkeling

van MBO naar Master

van operationeel medewerker tot lead organisational development

mijn verhaal 

Op mijn 17de had ik mijn eerste echte baan, ging ik deeltijd studeren en op m’n 27ste vervulde ik mijn eerste leidinggevende functie en op mijn 37ste ben ik gaan ondernemen. Niet vreemd wanneer je opgroeit in een ondernemende familie. 

De rode draad door mijn werkende leven is, dat ik altijd bezig ben met het slimmer, sneller en beter maken van mensen, teams en organisaties. In het begin deed ik dit vooral vanuit gezond-boeren-verstand. Ik volgde naast mijn fulltime baan diverse opleidingen en trainingen en leerde zo om theorieën te vertalen naar de praktijk. 

Theorieën en strategieën werken niet vanzelf, dit kun je niet even ‘kopiëren en plakken’ uit de boeken. Het is belangrijk om te kijken naar de context waarin een organisatie zich bevindt en zo te bepalen wat er écht nodig is. Het mobiliseren van mensen in verandering is daarin een essentieel onderwerp. Door vanuit hoofd (feiten) en hart (intuïtie) te werken, heb ik geleerd om mensen mee te krijgen in veranderingen.

Met meer dan 10 jaar ervaring als leidinggevende, MT lid, Business manager en consultant organisational development, aangevuld met een BlackBelt in Lean en een Master in Management, Culture and Change, heb ik een aardige rugzak vol strategische en veranderkundige kennis en ervaring die ik met veel enthousiasme inzet. Met mijn passie voor ontwikkeling van mensen en organisaties, blijf ik altijd op zoek naar manieren om te blijven verbeteren.

Als je jouw organisatie verder wilt ontwikkelen, maar je niet goed weet hoe dit aan te pakken, dan spar ik graag met je mee. Van strategie tot de doorvertaling naar de operatie en van advies tot het faciliteren van sessies om beweging te creëren. Als verlengstuk van leiders of managementteams, help ik opdrachtgevers bij verschillende ontwikkelvraagstukken. 

Dus ben jij op zoek bent naar een strategisch partner die jouw organisatie verder laat groeien en ontwikkelen, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

creëert beweging en verbinding

werkt vanuit hoofd én hart

brengt enthousiasme en drive

 

Thomas Swinkels
Directeur Manders Totaal

“Didi heeft ons team bij het verbeteren van de onderlinge samenwerking heel goed en professioneel geholpen. Haar kracht zit in de gedegen voorbereiding met aanpak op maat en haar neutrale en faciliterende rol op de teamdag zelf, waarbij weinig onbesproken blijft.”

Eric Sessink

Manager Contracting, Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL)

“Didi heeft ons begeleidt bij een procesoptimalisatieproject. Didi is een energieke verbindende persoonlijkheid en weet de ‘juiste dingen’ los te maken in collega’s. Vanuit een sterk groepsgevoel worden samen in goede harmonie de procesoptimalisatie stappen doorlopen. Didi is proactief, komt afspraken na en weet inhoud en proces goed te scheiden. Daarnaast is zij positief kritisch wat maakt dat zaken die aandacht verdienen ook aandacht krijgen. Ik raad Didi absoluut aan!”

Ivar Heine

Manager Operations, Rabo Foundation

Thomas Swinkels – Directeur Manders Totaal

Didi heeft ons team bij het verbeteren van de onderlinge samenwerking heel goed en professioneel geholpen. Haar kracht zit in de gedegen voorbereiding met aanpak op maat en haar neutrale en faciliterende rol op de teamdag zelf, waarbij weinig onbesproken blijft.”

Eric Sessink – Manager Contracting bij Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL)

“Didi begeleidt ons momenteel bij een procesoptimalisatieproject. Didi is een energieke verbindende persoonlijkheid en weet de ‘juiste dingen’ los te maken in collega’s. Vanuit een sterk groepsgevoel worden samen in goede harmonie de procesoptimalisatie stappen doorlopen. Didi is proactief, komt afspraken na en weet inhoud en proces goed te scheiden. Daarnaast is zij positief kritisch wat maakt dat zaken die aandacht verdienen ook aandacht krijgen. Ik raad Didi absoluut aan!”

Ivar Heine – Manager Operations bij Rabo Foundation

“Didi heeft ons uitstekend ondersteund met de implementatie van het jaarplanningsproces en way-of-working. Didi brengt structuur aan in het proces, maar heeft ons ook op een empathische manier uitgedaagd/gespiegeld op onze eigen rol en verantwoordelijkheden. Kortom: Didi is een professional, die in staat is om verandertrajecten op een goede wijze te begeleiden met oog voor het proces, maar ook de mens achter het proces.”

Martijn Anemaat – Business Manager Food & Agri Nederland en Duurzaam Ondernemen bij Rabobank

“Didi is een hands-on professional. Ik heb in diverse verbetertrajecten met haar samengewerkt. Ze weet de kern te raken, heeft aan een half woord genoeg en durft ook scherp te blijven met betrekking tot inhoud en proces. Daarnaast is Didi een zeer ervaren Lean BlackBelt. Ze heeft binnen onze business lines een grote rol genomen in o.a. een eenduidige en werkbare jaarplanningscyclus. Last but not least is Didi een prettige persoon om mee samen te werken. Komt afspraken na. En straalt energie uit.”

Danny Hijdra – Head of Commercial Products and Services bij Rabobank

“Didi heeft het vermogen om te verbinden, in te zoomen waar nodig en tegelijkertijd het overzicht te behouden. Ze heeft mij begeleid bij een verbeterinitiatief en dat doet ze met commitment, duidelijke afspraken en een hoge kwaliteitsstandaard. Didi is heel toegankelijk, open en communicatief sterk. Dat maakt dat ze met impact participeert in een groep en tevens projecten naar een goed einde brengt. Kortom: een topper!”

Hilde van Gastel – Head of Corporate Clients Zuid Oost Nederland bij Rabobank

download de praktische gids voor strategie executie!


 

Schrijf je in voor de ContextUpdate (maandelijkse nieuwsbrief) en ontvang de gratis e-gids in je mailbox!

Je bent succesvol ingeschreven. Check je mailbox voor de download!