“If you always do what you’ve always done,
you’ll always get what you’ve always got.”

– Henry Ford –

strategie executie

Hoe zorg je ervoor dat je de focus vasthoudt op de strategie van je organisatie? En hoe maak je strategie praktisch zodat iedereen weet hoe hij/zij hieraan een bijdrage kan leveren?

Context Consultancy ondersteunt organisaties bij het omzetten van strategie naar resultaat. Onze aanpak is praktisch en we ontwikkelen samen een manier van werken die past bij jouw organisatie.

organisatieontwikkeling

Heb je een idee of een oplossing in gedachten om een verandering in gang te zetten en heb je hulp nodig bij de hoe-vraag?

Context Consultancy neemt je organisatie onder de loep om de behoefte achter de vraag en de oorzaken van de situatie te achterhalen. Uitgangspunt hierbij is de context waarin de organisatie zich bevindt. Alleen zo kunnen we het gewenste resultaat behalen.

“Genereer nieuwe kansen door kritisch te kijken naar jouw organisatie”

– context consultancy –

procesbegeleiding

Behoefte aan een onafhankelijke begeleider en sparringpartner om verandering vorm te geven in jouw organisatie of een onderdeel daarvan? Iemand zonder blinde vlekken en met een andere kijk op jouw organisatie?

Context Consultancy bekijkt samen met jou wat de uitdagingen zijn om te komen tot een passende aanpak (werkvorm * inhoud = resultaat). Context Consultancy faciliteert bij de opzet en uitvoering van sessie(s) zodat de deelnemers zich volledig kunnen richten op de inhoud.

download de praktische gids voor strategie executie!


 

Schrijf je in voor de ContextUpdate (maandelijkse nieuwsbrief) en ontvang de gratis e-gids in je mailbox!

Je bent succesvol ingeschreven. Check je mailbox voor de download!